Feed on
Posts
Comments

Internet prodavnice '08U sredu 28.05.2008. godine u Privrednoj komori Beograda Udruženje informatičke delatnosti komore, u saradnji sa agencijom NetLink, organizovalo poslovno-stručni skup Internet prodavnice ’08. Cilj ovog poslovno-stručnog skupa je upoznavanje IT stručnjaka, privrednika i menadžera sa mogućnostima i načinom korišćenja Interneta i Internet servisa u savremenom poslovanju – načini i mogućnosti korišćenja zaokruženog ciklusa Internet prodaje u aktuelnom poslovno-pravnom okruženju.

Na skupu je predstavljena realizacija naplate karticama putem Interneta pomoću e-commerce servisa banke Intesa. Studiju slučaja razvoja internet prodavnice Tehnomanija predstavio je vlasnik i direktor Tehnomanije Slobodan Šijan. Partner u realizaciji internet prodavnice www.tehnomanija.rs bila je Agencija NetLink, koja je takođe predstavila svoje servise za prodaju putem Interneta internetprodavnice.com. Na kraju su predstavnici AIESEC prikazali analizu poslovnih procesa u elektronskoj trgovini.

4 Responses to “Internet prodavnice ’08”

 1. on 18 Jul 2008 at 17:06 Biz Monk

  Nema ozbiljnijeg elektronskog poslovanja u Srbiji dok finansijske insituticije ne počnu da izdaju merchant account naloge za neku razumnu mesečnu cifru, a bez nerazumnih zahteva poput onih koje ima, recimo, Banca Intesa (dve godine poslovanja sa minimum 500,000 EUR godišnjeg prometa? koja to startup firma ima?).

 2. on 19 Jul 2008 at 19:52 rodoljub

  Na skupu je ovakvo pitanje bilo upućeno predstavnicima Banke Intesa. Njihov odgovor je bio da im je namera da se ideja o plaćanju na Internetu ne kompromituje u samom početku pa su se odlučili da uslugu ponude samo većim firmama.

 3. on 08 Sep 2008 at 18:18 veber

  Dio zivota sam proveo u Italiji, i tamo postoji tzv. webchising kao i internetprodavnice.com. Ima li netko iskustva sa time? Jeli to zaista efikasno/korisno?

 4. on 11 Sep 2013 at 15:38 TV Nosaci

  Neverovatno je kako kod nas sve mora sporo da napreduje.
  A kada banke budu konačno uvele internet plaćanje i za ostale, mogu samo da zamislim kolike će im biti provizije …

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply