Feed on
Posts
Comments

Kotler u Beogradu

Upravo primetih na WinWin blogu vest da će guru marketinga Filip Kotler gostovati u Beogradu 25. maja u Sava centru. Sajt koji treba da najavi ovu posetu još uvek je “under construction“. Na blogu je i nezvanična informacija da će cena ulaznice biti 450 EURa.

Ispravka:

Spomenuti sajt o poseti Filipa Kotlera Beogradu je prešao iz faze “under construction” u fazu “Sajt je u fazi izgradnje”. Na sajtu možete videti osnovne informacije o 70 godina Ekonomskog fakulteta (što je i bio povod za posetu Kotlera Beogradu), zatim Kotlerovu biografiju, timeline seminara i možete skinuti formular za prijavu u word(doc) formatu.

4 Responses to “Kotler u Beogradu”

 1. on 05 Apr 2007 at 14:34 Bob Rock

  Opet neki “guru” za prodavanje magle. Mada ocigledno mu dobro ide ako moze da natera ljude da daju po 450 eura za prezentaciju od sat vremena… nc, nc, nc

 2. on 10 Apr 2007 at 11:34 rodoljub

  Ide mu i više nego dobro kod se samo pogleda za koje je kompanije pružao konsultantske usluge: IBM, Michelin, Bank of America, Merck, General Electric, Honeywell, Motorola…

  🙂

 3. on 26 May 2007 at 08:15 nikola

  @Bob Rock

  pre nego sto si Kotlera definisao kao “prodavca magle” trebao si bar preko google-a da saznas par osnovnih informacija o njemu.

 4. on 16 Jul 2007 at 12:19 Target

  Kao prvo,Kotler je otac marketinga! Tako da nekog tako vaznog za biznis svet ne mozes nazivati prodavcem magle! Kao drugo, verovatno ti je i marketing prodavanje magle? Takav stav imas verovatno zato sto mislis da marketinske kampanje poskupljuju cene proizvoda! To uglavnom jeste tacno. Ali, da li si se nekada zapitao, kako bi saznao za vecinu proizvoda iz svog svakodnevnog zivota da nema promocije? Da li bi pozeleo da kupis neke proizvode a da nisu u lepom pakovanju? Da li bi stalno zelelo da kupujes jedne te iste proizvode? Da li bi voleo inovacije? Da li volis ljubazne prodavce? Pitanja je jos mnogo…Zapitaj se malo i sam, pa ces shvatiti koliko si okruzen svetom marketinga i koliko je on vazan za tvoj zivot!

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply